18. kolovoza 2021.

JUNIOROVI POUČNI SATOVI - Kakva kolica doista želim?

Jeste li i vi jedna od onih budućih mama koja je sada u fazi kupnje dječjih kolica i većinu svog vremena provodi tražeći, uspoređujući i birajući dječja kolica?
Možda ste već prikupili sve informacije, imate i brošure, "snimke zaslona" na mobitelu, hrpu informacija, fotografije kolica vaših najboljih prijatelja, mamine savjete, izrezane novinske članke. Ukratko, imate toliko različitih mišljenja (i pogledajte to djelomično, svi vam žele dobro i sigurni su da su kolica koja su ponudili doista najbolja) još malo pa ćete poludjeti.
𝗗𝗶š𝗶. 𝗗𝘂𝗯𝗼𝗸𝗼 𝘂𝗱𝗮𝗵𝗻𝗶, 𝘂𝗱𝗮𝗵, 𝗶𝘇𝗱𝗮𝗵. Idemo ispočetka.
Htjela bih vas pitati (zaboravite na trenutak naš odnos prodavač-kupac):š𝘁𝗼 ž𝗲𝗹𝗶𝘁𝗲?
Nema ničeg lošeg u vašem odgovoru "Ne znam." Jer, ruku na srce, kad je u pitanju kupovina važnih stvari kao što su automobil, motocikl, kolica, autosjedalica, zapravo ne znamo točno što želimo. Svi traže dobra kolica. Takva da će izdržati, da će biti lijepa, bezosjećajana, ukratko, da će biti UPRAVLJIVO. Da nećete imati taj (oprostite izraz) osjećaj "prokletih kolica". Da će vam ponuditi PODRŠKU. I zato što se u vama budi majčinski osjećaj i borit ćete se kao lavica za svoje dijete te ćete htjeti da vašem djetetu u kolicima bude ugodno kao na najplemenitijem naslonjaču, tako da se niti jedna dlaka neće uviti. Ne samo da će mu biti ugodno, već i 100% vrhunski NAJBOLJI!
Tako. No, imamo polaznu točku😊 Sada možemo graditi. U tu svrhu želim vas pozvati u trgovinu Junior, gdje ćemo sve zajedno riješiti. Obećavam, odvojit ćemo si vremena, staviti sve "karte" na stol, aktivno vas saslušati i na temelju vaših želja i ZAJEDNO s vama pronaći kolica iz snova.
Dopustite mi da vas podsjetim (bilo bi ružno da nisam) da
𝐝𝐨 𝐤𝐫𝐚𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐥𝐨𝐯𝐨𝐳𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐦𝐨 𝐥𝐣𝐞𝐭𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐬𝐭, naime na robne marke Bexa, Camarelo i Coletto. Dakle, ako pronađete svoja kolica među ovim markama, kompletu 2u1 ćemo potpuno besplatno dodati jaje. 𝐓𝐚𝐤𝐨 ć𝐞 𝐯𝐚š 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝟑𝐮𝟏 𝐩𝐨 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐢 𝟐𝐮𝟏.
Znam, vani je vruće, sad Vam je malo teže s trbuhom. Obećavam da trebate samo doći do nas i tako ćete zakoračiti u svijet dječjih kolica, i nećete htjeti ići nigdje drugdje. ”
Vidimo se!
Ostavite svoj komentar