Blog

JUNIOROVI POUČNI SATOVI - Kakva kolica doista želim?

Jeste li i vi jedna od onih budućih mama koja je sada u fazi kupnje dječjih kolica i većinu svog vremena provodi tražeći, uspoređujući i birajući dječja kolica?
Možda ste već prikupili sve informacije, imate i brošure, "snimke zaslona" na mobitelu, hrpu informacija, fotografije kolica vaših najboljih prijatelja, mamine savjete, izrezane novinske članke. Ukratko, imate toliko različitih mišljenja (i pogledajte to djelomično, svi vam žele dobro i sigurni su da su kolica koja su ponudili doista najbolja) još malo pa ćete poludjeti.
𝗗𝗶š𝗶. 𝗗𝘂𝗯𝗼𝗸𝗼 𝘂𝗱𝗮𝗵𝗻𝗶, 𝘂𝗱𝗮𝗵, 𝗶𝘇𝗱𝗮𝗵. Idemo ispočetka.
Htjela bih vas pitati (zaboravite na trenutak naš odnos prodavač-kupac):š𝘁𝗼 ž𝗲𝗹𝗶𝘁𝗲?
Nema ničeg lošeg u vašem odgovoru "Ne znam." Jer, ruku na srce, kad je u pitanju kupovina važnih stvari kao što su automobil, motocikl, kolica, autosjedalica, zapravo ne znamo točno što želimo. Svi traže dobra kolica. Takva da će izdržati, da će biti lijepa, bezosjećajana, ukratko, da će biti UPRAVLJIVO. Da nećete imati taj (oprostite izraz) osjećaj "prokletih kolica". Da će vam ponuditi PODRŠKU. I zato što se u vama budi majčinski osjećaj i borit ćete se kao lavica za svoje dijete te ćete htjeti da vašem djetetu u kolicima bude ugodno kao na najplemenitijem naslonjaču, tako da se niti jedna dlaka neće uviti. Ne samo da će mu biti ugodno, već i 100% vrhunski NAJBOLJI!
Tako. No, imamo polaznu točku😊 Sada možemo graditi. U tu svrhu želim vas pozvati u trgovinu Junior, gdje ćemo sve zajedno riješiti. Obećavam, odvojit ćemo si vremena, staviti sve "karte" na stol, aktivno vas saslušati i na temelju vaših želja i ZAJEDNO s vama pronaći kolica iz snova.
Dopustite mi da vas podsjetim (bilo bi ružno da nisam) da
𝐝𝐨 𝐤𝐫𝐚𝐣𝐚 𝐤𝐨𝐥𝐨𝐯𝐨𝐳𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐦𝐨 𝐥𝐣𝐞𝐭𝐧𝐢 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐬𝐭, naime na robne marke Bexa, Camarelo i Coletto. Dakle, ako pronađete svoja kolica među ovim markama, kompletu 2u1 ćemo potpuno besplatno dodati jaje. 𝐓𝐚𝐤𝐨 ć𝐞 𝐯𝐚š 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐭 𝐛𝐢𝐭𝐢 𝟑𝐮𝟏 𝐩𝐨 𝐜𝐢𝐣𝐞𝐧𝐢 𝟐𝐮𝟏.
Znam, vani je vruće, sad Vam je malo teže s trbuhom. Obećavam da trebate samo doći do nas i tako ćete zakoračiti u svijet dječjih kolica, i nećete htjeti ići nigdje drugdje. ”
Vidimo se!
0
18 kolovoza, 2021

JUNIOROVI POUČNI SATOVI -O kolicima za blizance

Prošli put u našoj trgovini formirana je debata blizancima.
Naša Petra, majka blizanaca, poručila je: kolica blizanaca moraju biti kao ′′ tata na mamu!"
′′ Da, Petra, kako to misliš?"
′′ Objašnjavam."
Ako imate dvoje podjednako stare djece, sve odjednom je x 2. Dvostruko više nego što se mijenjate, dojite, oblačite, uspavljujete, razgovarate. Još uvijek imaš samo dvije ruke i noge. Teško da imate vremena za nešto drugo, niti razmišljate o tome da imate kolica koja nemaju smisla. Potrebna su vam kolica koja vam olakšavaju svakodnevicu. Ali istina je da svaka mama blizanaca ima drugačiji pogled, način života.
Prije nego što odaberete kolica, preporučujem sljedeće:
Dolazi od toga gdje živiš.
Nema veze ako ste u obiteljskoj kući i kolicima nakon šetnje ostavite ono što se sastavi u garaži ili živite na trećem katu zgrade i kolica ostavljate u hodniku u stanu. Zamislite da imate dvoje djece, jedna velika kolica i idete u šetnju. Prvi izazov koji vas čeka je da izađete iz stana. U redu, ako imate lift, super je, samo morate ući i u lift i kolica zajedno s Vama. Bilo bi nezgodno da svaki put vučemo kolica uz stepenice, dvoje djece i sve zalihe. Prije kupnje (i dubine) važno je mjeriti širinu. Kolica koja su zapravo sportska kolica, ali sa ugrađenim dubokim košarama, možete pronaći: ➡ovdje U širinu sa kotačima mjeri samo 72 cm, a vrata dizala su od 80 cm pa nadalje.
Pogledajte što je uključeno u komplet.
Dvoje djece treba kuću i pol za šetnju. Doslovno. Poželjno je da kolica imaju dodatke kao što su torba, košara za kupovinu, možda neki zatvarač na poklopcu za stopala gdje možete skladištiti maramice, držač za boce.
Provjerite hoće li vaše dijete imati dovoljno prostora.
Osobno mi je bilo bitno da svako dijete ima svoj mir i svoj prostor za kretanje. Mnogo puta se fokusiramo na duboku košarku na početku, ali sportski dio je taj zbog kojeg se odlučujete prilikom kupovine. Kada vaša djeca uđu u fazu istraživanja, ruke će biti kao male hobotnice. I onda je bitno da svako ima svoje odvojeno mjesto, bez obzira na drugo. Osim toga, neće zaspati u isto vrijeme (to bi bilo lijepo), pa je bitno da svaki dozvoli odvojeno regulirati leđa. Super kolica ➡OVDJE
Pazite kako sklopiti ogradu.
Nećete imati vremena ili energije za neki komplicirani sustav sklapanja. Ako imate dvoje djece koja čekaju mamu, i ona pokušava staviti kolica u prtljažnik a kolica su vam preteška. Evo gdje dobro dođe da su kolica praktična. Jedan, dva pritiska na gumb i hop, kolica su biti sklopljena. Ova kolica imaju najlakši sustav sklapanja ➡ OVDJE
• Izgled kolica.
Naravno, izgled treba usporediti sa funkcionalnošću kolica, ali zar ne želimo svi lijepe stvari? Kolica će biti vaše vozilo najmanje tri godine. Tri godine! Odaberite jednu koja će biti lijepa na prvi, drugi i treći pogled.
Za više informacija iz prve ruke, pozivam vas da posjetite JUNIOR trgovinu, gdje ću vas upoznati sa drugim blizancima.
P.S. Petra je svoje znanje dala i ostalim savjetnicima detaljno, pa vas Paulina i Mirela s nestrpljenjem očekuju.
0
13 kolovoza, 2021